Добредојдовте на ИНФОРМАЦИСКИОТ СИСТЕМ ЗА ГРАДЕЖНО ЗЕМЈИШТЕ

ИЗВЕСТУВАЊЕ: Почитувани доколку имате технички проблем со дигитално потпишување во системот е-градежно земјиште а постапката ви е поврзана со законски утврден рок за постапување ве молиме да се јавите во ЗЕЛС за техничка поддршка на 023099033 ,

Овој систем овозможува ефикасен, транспарентен и унифициран начин на постапување на сите надлежни органи и субјекти по најсовремени стандарди, во најкраток можен рок а врз основа на Вашето поднесено барање.

Ви благодариме за довербата,

ЗЕЛС,

Министерство за транспорт и врски

Copyright © МИНИСТЕРСТВО ЗА ТРАНСПОРТ И ВРСКИ 2016